Громада села Неслухів підтримує свободівця Михайла Костюка на виборах до Львівської обласної ради

Громада села Неслухів підтримує свободівця Михайла Костюка на виборах до Львівської обласної ради

05.04.13 12:38 0 1467
Єдиний узгоджений кандидат від об'єднаних сил опозиції на проміжних виборах до Львівської обласної ради в 34-му виборчому окрузі свободівець Михайло Костюк зустрівся з мешканцями села Неслухів Кам'янка-Бузького району. На зустрічі був присутній член Львівського обласного комітету ВО "Свобода" Віталій Горбатенко.

Михайло Костюк представив громаді свою передвиборчу програму. Свободівець має на меті розвивати сільське господарство як пріоритетний напрямок та забезпечити зайнятість селян, створити селянам можливості для продуктивного використання землі без передачі її в оренду, захистити селян, щодо яких орендарі не дотримуються умов договору оренди землі.

У зв'язку з тим, що в селі розташована Львівська дослідна станція садівництва Інституту садівництва Національної академії аграрних наук, Михайло Костюк також говорив і про перспективи відродження садівництва в Кам'янка-Бузькому районі.

Мешканці села поскаржилися кандидатові на жахливий стан центральної дороги в населеному пункті, на що той пообіцяв, що буде ініціювати напрвлення коштів на ремонт дороги з обласного бюджету.

Віталій Горбатенко в першу чергу передав вітання неслухівцям від народного депутата України Ірини Сех, яка перемогла в цьому мажоритарному окрузі на парламентських виборах 2012 року. Він коротко прозвітував про роботу фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді, а також розповів про теперішні виборчі маніпуляції Партії регіонів на проміжних виборах до обласної ради.

Громада Неслухова вирішила підтримати Михайла Костюка на виборах до Львівської обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: У Житомирі відбувся ...

КОМЕНТАРІ