Львівщина: обговорено Комплексну програму підтримки та розвитку агропромислового комплексу області на 2013-2015 роки

Львівщина: обговорено Комплексну програму підтримки та розвитку агропромислового комплексу області на 2013-2015 роки

05.04.13 08:42 0 851
4 квітня відбулось громадське обговорення Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області на період 2013-2015 років. Серед учасників обговорення представники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, фермери, керівники сільськогосподарських кооперативів, науковці Львівського національного аграрного університету та Національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького, представники БО «ЛАДС», а також об’єднання сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів «Рівноправність».

В процесі обговорення присутні детально опрацювали проект Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для підтримки сільськогосподарських кооперативів.

Зазначимо також, що учасники обговорення висловили готовність подати на адресу Львівської обласної державної адміністрації, обласної ради та департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації пропозиції щодо удосконалення механізмів реалізації  проекту Програми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Боатенг запевнив ...

КОМЕНТАРІ