Українська та польська сторони обговорили питання розбудови дорожньої інфраструктури до пунктів пропуску в Підкарпатському та Люблінському воєводстві

Українська та польська сторони обговорили питання розбудови дорожньої інфраструктури до пунктів пропуску в Підкарпатському та Люблінському воєводстві

05.04.13 10:57 0 1037
4 квітня в м. Красічині (Підкарпатське воєводство) відбулося засідання Комісії з питань транскордонного співробітництва українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва.

Українську делегацію очолив  голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, польську – Воєвода Підкарпатський Малгожата Хомич-Шмігєльська.

Під час засідання Комісії обговорено питання розбудови дорожньої інфраструктури до пунктів пропуску в Підкарпатському та Люблінському воєводстві, зокрема заслухано інформацію представників української сторони на тему перспектив розвитку мережі пунктів пропуску на новий програмний період.

Польська сторона поінформувала про  розбудову  пункту пропуску, який з’єднає Приозер’я Влодавсько-Лончинське з Шацьким районом Збереже-Адамчуки та відновлення існуючої залізничної колії Варшава-Люблін-Замосць-Львів.

Комісія наголосила на необхідності реалізації проекту «Відновлення існуючої залізничної колії Варшава – Люблін – Замосьць – Львів» та відзначила важливість цього проекту для розвитку співпраці між Україною та Польщею та модернізації дорожньої інфраструктури на прикордонних територіях України та Польщі, при чому особливу увагу необхідно звернути на під’їзні шляхи до пунктів пропуску.

Також  підкреслено, що Програма транскордонного співробітництва  Польща – Україна – Білорусь 2007 2013 рр. має важливе значення для інтеграції України до ЄС

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: 19 квітня у Луцьку – ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ