Львівщина: навчально-реабілітаційний центр «Джерело» відсвяткує храмовий празник

Львівщина: навчально-реабілітаційний центр «Джерело» відсвяткує храмовий празник

05.04.13 18:47 0 2232
7 квітня о 11:00 год у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело» для дітей з особливими потребами відбудеться Храмовий Празник Благовіщення Пресвятої Богородиці. Центр запрошує усіх небайдужих, меценатів, представників влади та ЗМІ прийняти спільну участь в Урочистій Літургії, яку очолить Владика Богдан (Дзюрах).

В програмі святкування – освячення хоругви, мировання та ярмарок виробів, власноруч зроблених дітьми. А на завершення на глядачів чекатиме концертний виступ вихованців центру та хористів з капели «Дударик» і святкове пригощення.

— Храмове Свято центру «Джерело» – це вияв нашої вдячності Богові за любов, милосердя, віру та надію, що Він засіває у серцях великої «Джерельної» родини. Завдяки глибокій вірі батьків та дітей, працьовитості та жертовності працівників  центр «Джерело» став для нас порадою, допомогою та потіхою. — зазначають організатори святкування

Програма заходу:

* 11.00   Зустріч Владики, обхід навколо центру

* 11.30   Урочиста Літургія в капличці центру

* 12.30   Мирування по групах, ярмарок виробів

* 13.00   Святкове пригощення

14.00   Концертний виступ вихованців центру та хору «Дударик» Довідка

Центр «Джерело» – неприбуткова установа, створена у 1993 році, мета діяльності якої – надати можливість дітям із вадами фізичного та інтелектуального розвитку отримати найфаховішу реабілітаційну допомогу, виявити та поглибити їх здібності, побутові і соціальні вміння для найбільш повної інтеграції в життя суспільства. Центр надає якісні навчальні та реабілітаційні послуги дітям, що допоможе їм зайняти повноправне гідне місце в суспільстві.

на програмах центру перебуває понад 250 дітей та молодих людей. Усі вони знаходять в «Джерелі» повноцінне спілкування в колі однолітків, розкривають свої таланти і щедро дарують їх світові.

Усі послуги є безкоштовними для батьків дітей. Програми фінансуються з комунального бюджету та завдяки допомозі благодійників.

Капличка центру – це благодійна пожертва за підтримки читачів «Gerardusklok», газети отців-редемтористів у співпраці з Фондом Генрі Ноуена, Голландія, і була освячена в 2002 р. владикою Ігорем (Возьняком.)

Про це повідомив "Союз благотворительных организаций России" (СБОР) – благотворительный фонд помощи хворим дітям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Тимощук має кілька ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ