Львівщина: як отримати дозвіл на розміщення «покаже» дорожня карта

Львівщина: як отримати дозвіл на розміщення «покаже» дорожня карта

05.04.13 09:45 0 867
Складні процедури стануть простішими з дорожніми картами. В рамках проекту «ART of Governance» розроблено першу дорожню карту, яка спростить та пришвидшить процедуру встановлення зовнішньої реклами.

Дорожні карти – це інтерактивні електронні путівники, які покликані просто та доступно показати мешканцю, що треба зробити для отримання певної послуги чи дозволу від міських органів влади, до яких інстанцій потрібно звертатися та які документи зібрати.

Мета розробки цих путівників – полегшити та спростити львів’янам проходження певних адміністративних процедур. В майбутньому будуть також розроблені дорожні карти з роз’ясненнями щодо приватизації землі, створення ОСББ, відкриття закладу торгівлі тощо.

— В рамках проекту «ART of Governance» ми хочемо впровадити у Львові європейську практику підзвітного та прозорого управління. Ми робимо лише перші кроки, і звертаємося до мешканців, які можуть надати свої коментарі про зручність користування чи неточності. Своєю перемогою ми будемо вважати не просто зручну, але максимально спрощену процедуру. — Олександр Кобзарев, директор Інституту міста

Дорожня карта для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами доступна за посиланням. 

Також читачів запрошують протестувати карту і повідомити про помилки, незрозумілі пояснення, відсутню інформацію тощо.  Зауваження просять надсилати на  поштову скриньку info@city-institute.org.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині до ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ