На Львівщині про криміналістичне зброєзнавство, дактилоскопічну експертизу та багато іншого дізнались курсанти на позаурочному занятті

На Львівщині про криміналістичне зброєзнавство, дактилоскопічну експертизу та багато іншого дізнались курсанти на позаурочному занятті

05.04.13 15:28 0 903
Днями із курсантами 3 курсу факультету з підготовки слідчих проведене бінарне позаурочне практичне заняття з навчальної дисципліни «Криміналістика».

Заняття пройшло у приміщенні науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВСУ у Львівській області. Воно проводилось під загальним керівництвом заступника начальника установи Віктора Мірошникова.

Протягом кількох годин працівники установи розповідали про криміналістичне зброєзнавство, дактилоскопічну експертизу, криміналістичні дослідження у сфері інтелектуальної власності, комп’ютерних технологій та багато іншого.

Під час заняття з курсантами відпрацьовувались навички з призначення балістичної експертизи, демонструвались технічні можливості діагностики та ідентифікації слідів пострілу, особливості ведення дактилоскопічних обліків, фахівці знайомили молодих правоохоронців із порядком та особливостями проведення транспортно - трасологічної експертизи, здійснення хімічних та харчових досліджень тощо.

У ході заняття курсанти мали можливість побачити сучасне обладнання, яким користується працівники НДЕКЦ при здійсненні різного роду експертних досліджень, а також поспілкуватися з фахівцями про можливості експертно - киміналістичної установи, висловити свої враження та отримати відповіді на поставлені запитання.

Безперечно, такі заняття для курсантів є чудовою нагодою безпосередньо ознайомитися з непростою і важливою роботою, яка є невід’ємною частиною діяльності правоохоронців з розкриття злочинів.

ВГМЗ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Плавюк: У Калуші ...
Наступна новина: В Афганістані понад 50 ...

КОМЕНТАРІ