Іван Гринда: "Порушення умов договору перевезень АТП №1 – прояв безпринципної політики команди Садового, спрямованої на визиск львів'ян"

Іван Гринда: "Порушення умов договору перевезень АТП №1 – прояв безпринципної політики команди Садового, спрямованої на визиск львів'ян"

05.04.13 14:29 0 926
Зухвале порушення умов договору перевезень міським комунальним підприємством АТП №1 щодо забезпечення курсування на радіальних маршрутах виключно низькопідлогових автобусів великої пасажиромісткості – продовження безпринципної політики команди Садового, яка спрямована на визиск львів'ян. Про це 4 квітня 2013 року заявив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку Львівської міської ради свободівець Іван Гринда.

Як зазначив свободівець, умови договору із перевізником передбачали, що на радіальних маршрутах курсуватимуть виключно низькопідлогові автобуси великої пасажиромісткості. "Натомість уже більше тижня на радіальних маршрутах №5а і 6а міське комунальне підприємство випускає автобуси марки "Богдан" та "Еталон", які є менш комфортабельні та пасажиромісткі. Ба більше, керівництво АТП №1 вперто ігнорує законні вимоги громадськості щодо виконання задекларованих умов забезпечення комфорту для львів'ян та гостей міста, а міський голова та управління транспорту та зв'язку ЛМР зовсім не докладають зусиль для вирішення цієї проблеми.

У цьому безкарному зухвальстві ми вбачаємо один із проявів безпринципної політики команди Садового, яка спрямована на економічний визиск громади. Вимагаємо від міського голови негайно втрутитися у ситуацію, повернути на радіальні маршрути низькопідлогові автобуси великої пасажиромісткості, а також притягнути винних осіб до відповідальності", – зазначив Іван Гринда.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині податкова ...
Наступна новина: Адміністративні послуги: ...

КОМЕНТАРІ