Чернігів: Міський голова зустрівся з ветеранами

Чернігів: Міський голова зустрівся з ветеранами

05.04.13 11:52 0 1265
У Чернігівській міській раді відбулася традиційна зустріч міського голови Олександра Соколова із ветеранським активом обласного центру, у якій взяли участь понад 100 представників старшого покоління.

Про актуальні питання своєї діяльності ветеранів поінформували начальник управління транспорту і зв'язку Володимир Воронін, начальник управління ЖКГ Володимир Кривенко, заступник начальника управління охорони здоров'я міської ради Ольга Малець. Під час спілкування порушувалися питання соціального забезпечення, ремонту доріг, забезпечення ветеранів пільгами, передбаченими їм чинним законодавством. На всі запитання міський голова та присутні на зустрічі фахівці районних у місті управлінь Пенсійного фонду та управлінь праці і соціального захисту надали вичерпні відповіді.

О.Соколов, відповідаючи на питання, повідомив ветеранам про ситуацію, яка склалася з прибиранням міста під час снігопадів наприкінці березня, а також розповів про підготовку до можливої повені. "У зону підтоплення в Чернігові потрапляють 88 приватних будинків, у яких проживають 350 мешканців міста, з них 50 – самотні. Я нікого лякати не маю наміру, очікуємо, що значного підтоплення не буде. Місто житиме і працюватиме у штатному режимі", - сказав керівник обласного центру Чернігівщини.

Також О.Соколов розповів про ситуацію з ремонтом доріг у місті – кошти виділено тільки для проведення ямкового ремонту. Деякий час у місті невирішеними залишаються земельні питання, які сесією міської ради взагалі не розглядаються через суперечності в законодавстві.

Поділився керівник планами на нинішній рік. Зокрема, в Чернігові планується проведення тролейбусної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ, що з'єднає мікрорайон Масани та вулицю Рокоссовського. Крім того, вже передбачено кошти на будівництво дитячого садка в мікрорайоні Масани, де він вкрай необхідний, завершення реконструкції міської дитячої поліклініки №1, початок оновлення 9-поверхового лікувального корпусу міської лікарні №1.

Зупинився міський голова й на відзначенні важливої ювілейної дати – 70-річчя визволення Чернігова від фашистських загарбників. О.Соколов запевнив, що заходи пройдуть на високому організаційному рівні.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: визначено ...

КОМЕНТАРІ