До Чернігова прибули 18 волонтерів Корпусу Миру США

До Чернігова прибули 18 волонтерів Корпусу Миру США

05.04.13 08:46 0 881
3 квітня в Чернігівській міській раді заступник міського голови Анна Романова та начальник відділу у справах сім’ї та молоді міськради В’ячеслав Голуб зустрілись із представниками Корпусу Миру США.

Від імені міського голови Олександра Соколова А. Романова привітала гостей, розповіла про історію древнього Чернігова та основні напрямки діяльності виконавчих органів міської ради. Вона нагадала про річницю отримання Черніговом магдебурзького права, що свого часу стало серйозним поштовхом до розвитку громади. Заступник міського голови побажала волонтерам Корпусу Миру яскравих вражень та приємного перебування в Чернігові, а також плідних результатів співробітництва.

За інформацією начальника відділу у справах сім’ї та молоді міськради В. Голуба, до України група добровольців Корпусу Миру прибула в рамках участі в проектах "Молодіжний розвиток" та "Розвиток громад". Цього року Чернігів приймає 18 представників Корпусу Миру. Найближчі три місяці американці проживатимуть у місцевих родинах, аби поглибити знання мови та набути навичок спілкування в українському суспільстві. Крім того, вони проходитимуть практику в громадських організаціях та структурних підрозділах органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Боатенг запевнив ...
Наступна новина: Олександр Герега, народний ...

КОМЕНТАРІ