Чернігів приєднується до щорічної благодійної акції «Серце до серця»

Чернігів приєднується до щорічної благодійної акції «Серце до серця»

05.04.13 10:13 0 881
Під гаслом «Почуй світ!» із 7 по 28 квітня триватиме VIII щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця 2013». Традиційно Чернігів не залишиться осторонь. Минулого року зусиллями майже 600 чернігівських волонтерів було зібрано понад 50 000 грн., на які придбано чотири інсулінові помпи, а обласний центр серед районів та міст області по збору коштів був найактивнішим.

Цього року акція пройде з метою надання допомоги дітям із вадами слуху шляхом збору коштів на придбання спеціального медичного обладнання для дитячих лікувальних закладів та слухових апаратів для дітей із вадами слуху, що так їм необхідні. Адже зниження слухової функції значно погіршує якість життя, порушуючи становище людини в суспільстві, і на є однією із серйозних медичних та соціальних проблем.

Під час проведення акції на вулицях працюватимуть волонтери. Кожен із них матиме бейдж-ідентифікатор із печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора повинен співпадати з номером на скриньці для збору коштів. Усім, хто кидатиме гроші до скриньки, волонтери наклеюватимуть наклейки-сердечка, що відображатиме кількість небайдужих людей до даної проблеми та створюватиме відповідну святкову атмосферу та довіру.

Акція в навчальних закладах міста відбуватиметься за участю учнівської та студентської молоді, батьків та педагогів, супроводжуватиметься проведенням конкурсів плакатів, малюнків, ігротек, виставок, флешмобів, святкових благодійних концертів та інших розважальних заходів.

В рамках акції благодійний внесок можна також перерахувати на спеціальний рахунок.

Р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «Кредобанк»,

МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу: «м. Чернігів. Благодійний внесок».

Контроль за зібраними коштами здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», а також відповідними органами державної влади.

Шановні чернігівці! Приєднуйтесь до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» — «Почуй світ!». Адже кожна копійка, пожертвувана небайдужими, допоможе врятувати життя багатьох хворих дітей нашої країни.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Торохтій і Каліна ...
Наступна новина: На Львівщині регіональна ...

КОМЕНТАРІ