У Житомирі відбувся інформаційно-просвітницький мистецький проект «Молодь за здорове життя!»

У Житомирі відбувся інформаційно-просвітницький мистецький проект «Молодь за здорове життя!»

05.04.13 12:38 0 1327
7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я. У цей день тисячі людей відзначають важливість здоров’я для продуктивного і щасливого життя.

Обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, управлінням культури облдержадміністрації, управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 4 квітня ініціювало проведення інформаційно-просвітницького мистецького проекту «Молодь за здорове життя!» до Всесвітнього дня здоров’я під гаслом «Відповідальність починається з мене».

«Щорічне проведення дня здоров’я стало традиційним для Житомирщини. Фестиваль із самого початку створений, аби молодь мала можливість продемонструвати свою творчість, свої досягнення, свою громадську позицію щодо важливих соціальних проблем, - говорить директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко. – Тут не має переможців та переможених, кожен із учасників, піднявшись на цю сцену, намагається показати, як можна знайти цікаве заняття та реалізувати себе».

Мета даного заходу: збільшити кількість активної молоді міста та області та підвищити рівень здорового способу життя серед дітей та молоді; профілактика та попередження соціально-негативних явищ у молодіжному середовищі; розширення творчого світосприйняття сучасних дітей та молоді та сприяння гармонійному розвитку та інтелектуальному спілкуванню обдарованих дітей та молоді.

«Учасники проекту власним прикладом показують молоді, як можна вести здоровий спосіб життя, без вживання енергетичних напоїв, наркотичної, алкогольної та тютюнової залежності, - розповідає начальник відділу молодіжної політики департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Малюта. - Вони займаються мистецтвом, творчістю, спортом, і показують, яке велике моральне задоволення приносить така діяльність.

і учасники, і глядачі отримали змогу поспілкуватись, почути відповіді на свої запитання, дізнатись про мрії, думки, світосприйняття одне одного, погляди на сьогодення та плани на майбутнє. Такий захід потрібно проводити, щоб молодь області і міста відчувала увагу до себе з боку держави», - підсумував Віктор Малюта.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громада села Неслухів ...
Наступна новина: Чернівці: 5-й сектор ...

КОМЕНТАРІ