На Рівненщині службовий пес допоміг розкрити злочин

На Рівненщині службовий пес допоміг розкрити злочин

05.04.13 10:20 0 880
До чергової частини Дубровицького райвідділу міліції 28-річна жінка повідомила, про викрадення товарно-матеріальних цінностей з магазину «Продукти-2», який розташований в селі Соломіївка Дубровицького району. Уже невдовзі міліціонери встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та знайшли поцуплені речі.

— За кілька хвилин після виїзду слідчо-оперативної групи до викрадених речей міліціонерів привела службова собака, — зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України Павло Шкодич. — Виявилося, що зловмисники поскладали усе добро в поліетиленовий пакет та заховали, прикидавши снігом, у полі неподалік села.

Згодом правоохоронці встановили і підозрюваних осіб. Ними виявилися 19-річний та 26-річний жителі одного з сіл цього району.

— Хлопці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за попередньою домовленістю, розбили віконне скло та розігнули металеві грати. Таким чином вони проникли до приміщення магазину, звідки викрали алкогольні напої, тютюнові вироби та інші товарно-матеріальні цінності, спричинивши майнову шкоду на загальну суму майже чотири тисячі гривень, — підкреслив підполковник міліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Таємне викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у приміщення, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. За даний вчинок молодикам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Катерина КОТЯШ, Дубровицький РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ