Відзначили найкращих господарників Рівненщини

Відзначили найкращих господарників Рівненщини

05.04.13 13:40 0 1151
Вчора у Рівному вітали лідерів обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012».

Церемонія проходила в урочистій обстановці за участі керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради, представників податкової служби, громадських організацій, членів колегії облдержадміністрації, журналістів.

Вручаючи Почесні грамоти та подарунки переможцям, очільник області Василь Берташ зауважив, що на Рівненщині є багато підприємств, котрі успішно господарюють. Своїм працівникам вони платять достойну заробітну плату, суттєво наповнюють казну, а це у свою чергу дозволяє реалізувати соціальні програми та покращити добробут краян. Відтак, аби дізнатися, які проблеми нині турбують підприємців, голова облдержадміністрації запросив їх до постійного діалогу.

Цьогоріч переможцями обласного туру рейтингу стали 24 місцеві підприємства. Семеро з них будуть змагатися за перемогу на всеукраїнському рівні. Конкурсна комісія при виборі кращих враховувала суму сплачених податків, кількість працівників, рівень заробітної плати, а також реалізовані соціальні програми та проекти.

Загалом більше семи десятків місцевих підприємств оцінювали за 11 критеріями. Кращих платників податків обирали в галузі промисловості, будівництва, транспорту і зв’язку, торгівлі та послуг, культури і науки, а також в аграрній, медичній, фінансовій та медійній сферах. Окрім того, цьогоріч запровадили дві додаткові номінації обласного рівня: підприємства (юридичні особи) та приватні підприємці (фізичні особи) з найвищим рівнем сплати податків на одного працюючого.

Найбільший платник податків серед нагороджених - ПАТ "Рівнегаз". За 2012 рік підприємство відрахувало до бюджету понад 100 мільйонів гривень податків. В числі відзначених - керівники як державних структур, так і приватних підприємств, а ще приватні підприємці.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Сербія звинувачує ...

КОМЕНТАРІ