На Рівненщині висока податкова культура – запорука взаємної довіри

На Рівненщині висока податкова культура – запорука взаємної довіри

05.04.13 09:36 0 993
Перший заступник начальника ДПІ у м. Рівному Віталій Чуй зустрівся з директором Виконавчої дирекції Територіального відділення ВГО Асоціації платників податків України в Рівненській області Ларисою Садовою.

Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці, зокрема, планування та проведення спільних семінарів, інших публічних заходів, випуску тематичної друкованої продукції для платників податків тощо.

Як зазначила Лариса Садова, проведення спільних заходів сприятиме підвищенню рівня знань платників податків, наслідком чого буде добровільна та своєчасна сплата ними зобов’язань до бюджету.

Віталій Чуй, в свою чергу, розповів про сервіси ДПС України, які діють для платників податків, зазначивши, що використання їх у роботі дає можливість платникам застерегти себе від операцій з несумлінними платниками. Скориставшись сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» можна перевірити надійність останніх. Крім того, він згадав і про оновлений «Пульс», який віднедавна працює і для клієнтів митниці.

«Ті зміни, які відбуваються у податковій службі, насамперед спрямовані на формування взаємної довіри. Це запорука того високого рівня податкової культури у суспільстві, якого ми усі прагнемо, - зазначив на останок Віталій Володимирович.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План виконання робіт ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині до ...

КОМЕНТАРІ