На Тернопільщині міліціонери налагоджують діалог з молоддю

На Тернопільщині міліціонери налагоджують діалог з молоддю

05.04.13 09:55 0 919
Вберегти неповнолітніх від злочинних посягань, застерегти їх від протиправного - основне завдання співробітників відділу кримінальної міліції у справах дітей. З цією метою міліціонери відвідують неблагополучні сім’ї, регулярно проводять бесіди зі школярами, організовують тематичні зустрічі. Аби достукатись до юних сердець, правоохоронці постійно вдосконалюють та урізноманітнюють форми та методи профілактичної роботи.

Нещодавно співробітники відділу у справах дітей УМВС України в області зустрілися із учнями технічного коледжу. Захід відбувся в Тернопільській міській бібліотеці для дітей, на базі якої діє клуб правових знань «Довіра». Працівники читальні постійно організовують для школярів та учнів цікаві зустрічі з міліціонерами, правозахисниками, працівниками служби у справах дітей. Ці заходи відбуваються у формі діалогу, відтак діти мають можливість поставити спеціалістам запитання, які їх цікавлять, поділитися власними роздумами.

З молодим поколінням спілкувався начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Тернопільській області Анатолій Вонсович. Досвідченому правоохоронцю, як нікому іншому, відомо, що неповнолітні є однією з найбільш уразливих категорій населення, тож він доклав максимум зусиль, щоб донести до підлітків важливу інформацію.

Розповів Анатолій Франкович про небезпеку, яка може підстерігати неповнолітніх, як діяти в ситуаціях, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю, куди звертатись в разі необхідності. Учням розповіли про реальні випадки із практики правоохоронців. В ході розмови пристуні задавали питання, які їх цікавили.

На завершення зустрічі Анатолій Франкович висловив сподівання, що підлітки не лише самі не будуть скоювати правопорушення, але й знайдуть у собі сміливість утримати від протиправних дій своїх однолітків.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівщина: як отримати ...
Наступна новина: Пхеньян передислокував ...

КОМЕНТАРІ