Тернопільщина: повенева ситуація в області стабільна

Тернопільщина: повенева ситуація в області стабільна

05.04.13 14:37 0 879
Робоча група оперативного штабу координації дій з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском льодоходу, повені та паводків, за участю представників Монастириської райдержадміністрації та Коропецької селищної ради, провела обстеження населених пунктів, водних об’єктів, гідроспоруд та водопропускних дамб на території Монастириського району, і зокрема, Коропецької селищної ради щодо готовності до дій із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час пропуску повеневих та паводкових вод.

Про визначення готовності органів управління цивільного захисту, гідроспоруд та водопропускних дамб Монастириського району і, зокрема, Коропецької селищної ради до дій із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час пропуску повеневих та паводкових вод та підсумки обстеження йшлося на виїзній нараді, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування та органам управління цивільного захисту дано доручення стосовно належної організації роботи та проведення невідкладних заходів щодо недопущення виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пропуском повені та паводків.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи рівні води на ріках в межах області переважно близькі до своїх середніх багаторічних значень. повенева ситуація в області стабільна.

Управлінням спільно із обласним центром з гідрометеорології та обласним управлінням водних ресурсів проводиться постійний моніторинг гідрологічної обстановки на водних об’єктах області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: з початку року в ...

КОМЕНТАРІ