Хмельницька область: рятувальники продовжують надавати допомогу населенню по мінімізації наслідків підтоплень

Хмельницька область: рятувальники продовжують надавати допомогу населенню по мінімізації наслідків підтоплень

05.04.13 16:43 0 965
3 квітня о 9:22 до чергової служби 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Полонне надійшло повідомлення про те, що внаслідок танення снігу підступила вода до житлового будинку.

До місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за допомогою на здійснили відкачку води з підтопленої території.

Цього ж дня об 11:45 Старокостянтинівські рятувальники ДСНС залучалися до відкачування води з підвального приміщення Костелу у м. Старокстянтинів. Вода потрапила до приміщення внаслідок стрімкого танення снігу.

О 12:05 співробітники групи спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення відкачували воду з підвального приміщення житлового будинку у м. Хмельницький по вул. Лєскова 1.

А о 13:30 рятувальники 20-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Чемерівці та 30-го державного пожежно-рятувального поста смт. Закупне залучалися до відкачування води з підвальних приміщень житлових будинків у с. Лисогірка Чемеровецького району, де внаслідок підняття рівнів ґрунтових вод були підтоплені підвали 20 будинків. Рятувальники ДСНС у складі 5 чоловік за допомогою 2 мотопомп проводили відкачування води з підвальних приміщень домогосподарств.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українець Біденко ...
Наступна новина: Комісія Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ