У Луцьку презентовано новий Громадський інформаційно-аналітичний центр «ВолиньМедіа»

У Луцьку презентовано новий Громадський інформаційно-аналітичний центр «ВолиньМедіа»

06.04.13 08:08 0 965
Вчора у нашому місті відбулася презентація Громадського інформаційно-аналітичного центру «ВолиньМедіа». Це - інтерактивний медіа-проект «Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу». Засновником «ВолиньМедіа» є громадська організація, яка ставить собі за мету якісно інформувати громадськість про суспільно-політичні події в регіоні.

Участь у заході взяли представники політичних партій, громадських організацій, ЗМІ та депутати Луцької міської ради.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт привітав учасників проекту «ВолиньМедіа» та побажав успішної його реалізації.

Михайло Наход, голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу розповів, що метою створення і діяльності «ВолиньМедіа» є виготовлення та поширення об’єктивної, збалансованої аналітичної інформації з актуальних суспільно-політичних питань місцевого значення, забезпечення умов та можливостей для якісного проведення медіа-заходів усіма зацікавленими суб’єктами, а також покращення комунікації між владою, бізнесом та громадськістю у регіоні.

Він зауважив, що робота здійснюватиметься у наступних напрямках: впровадження нових для регіону сервісів у медіа-сфері (он-лайн трансляції публічних заходів, трансляція власних аналітичних відеопрограм); залучення ширшої інтернет-аудиторії до участі в публічних заходах громадських організацій, політичних партій, місцевих органів влади з допомогою он-лайн трансляцій; виготовлення та поширення власного аналітичного відеоконтенту; надання можливостей для підвищення професійного рівня журналістів та громадських активістів регіону через їх участь у тематичних тренінгах, семінарах, засіданнях медіа-клубів; надання інформаційних та організаційних послуг з проведення та висвітлення медіа-заходів.

Марія Доманська розповіла присутнім про роботу веб-сайту. За її словами, там публікуватимуться аналітичні матеріали, анонси основних суспільно-політичних подій області, топ-новини регіону, досьє відомих та впливових осіб Волині, розміщений фото та відеоархів заходів та програм, здійснюються відеотрансляції публічних заходів та власних аналітичних програм.

У свою чергу, Михайло Шелеп, виконавчий директор Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу розповів про види послуг, які надаватимуться інформаційно-аналітичним центром «ВолиньМедіа». Зокрема, це: організація прес-конференцій, брифінгів, круглих столів, тренінгів, семінарів, тощо; відеотрансляція заходів в режимі реального часу на сайті «ВолиньМедіа»; проведення відеочатів; відео та фотозйомка публічних заходів, що проводяться у приміщенні «ВолиньМедіа»; підготовка та поширення анонсів та прес-релізів заходів, що проводяться у приміщенні «ВолиньМедіа»; моніторинг волинських та національних засобів масової інформації; надання консультацій щодо проведення інформаційних та іміджевих заходів і кампаній; розміщення реклами на сайті.

«ВолиньМедіа» - це місце, де будуть розвиватися нові форми комунікації, створюються умови для плідної співпраці, генеруються ідеї та виробляються механізми активної участі громадян у суспільно-політичних процесах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ