На Волині під час пленарного засідання 18 сесії обласної ради Борис Клімчук прозвітував про виконання обласною державною адміністрацією делегованих обласною радою повноважень

На Волині під час пленарного засідання 18 сесії обласної ради Борис Клімчук прозвітував про виконання обласною державною адміністрацією делегованих обласною радою повноважень

06.04.13 18:06 0 1117
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук, згідно порядку денного вісімнадцятої чергової сесії обласної ради шостого скликання, прозвітував про виконання обласною державною адміністрацією делегованих обласною радою повноважень.

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» обласна державна адміністрація здійснює повноваження місцевого самоврядування, делеговані їй обласною радою в обсягах та межах, передбачених статтею 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Загалом ці повноваження окреслюються 24-ма напрямками і передбачають розпорядчі, контрольні, прогнозні та виконавчі функції.

Повна версія звіту була надіслана усім депутатам обласної ради заздалегідь та розглянута на засіданнях комісій. Надрукована у провідних місцевих газетах та офіційних сайтах обласних адміністрації та ради. Тому обговорення документу відбувалось у форматі запитань-відповідей.

Голова обласної ради Володимир Войтович, коментуючи звіт голови облдержадміністрації, залишився задоволений досягнутими результатами та подякував Борису Клімчуку за «якісне виконання делегованих облрадою повноважень».

У своєму заключному слові, голова облдержадміністрації подякував своїм заступникам, головам райдержадміністрацій та райрад, а також усім депутатам за конструктивну роботу. Він відповів на численні запитання обласних обранців щодо планів будівництва об’єктів соціально-економічного розвитку, ремонту доріг, а також галузей агропромислового розвитку та охорони здоров’я.

Після обговорення звіту, більшість обранців підтримали ефективну роботу команди Бориса Клімчука. Тому затвердили звіт за основу 55-ма і вцілому 51-им голосом «ЗА».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині в ...
Наступна новина: Біля Тернополя викрито ...

КОМЕНТАРІ