На Волині в Любомльському та Шацькому районах більше 50-ти реєстраторів розрахункових операцій формують звітність в електронному вигляді

На Волині в Любомльському та Шацькому районах більше 50-ти реєстраторів розрахункових операцій формують звітність в електронному вигляді

06.04.13 15:51 0 1062
У І кварталі 2013 року копії розрахункових документів та фіскальних звітів в електронному вигляді до серверу обробки інформації автоматично передавали більше п’ятдесяти касових апаратів, - інформує Любомльська МДПІ

Від переобладнання наявної касової техніки під нові стандарти звітування їх користувачі не зазнали значних фінансових витрат. Отож, у податковій очікують, що кількість модернізованих РРО стрімко зростатиме.

А для бажаючих обладнати РРО спеціальними модемами для передачі даних про розрахункові операції відповідно до вимог закону, податкова рекомендує активніше спілкуватися зі спеціальними сервісними організаціями.

Довідково: в Любомльській МДПІ зареєстровано більше двохсот реєстраторів розрахункових операцій, які підлягають доопрацюванню для формування контрольної касової стрічки в електронному вигляді.

Касові апарати типу MINI-400ME, MINI-500ME та MINI-500.02ME зі старішими версіями внутрішнього програмного забезпечення, можна переобладнати для звітування в електронному вигляді.

Модернізувати наявні касові апарати, або ж придбати нові для формування контрольної касової стрічки в електронному вигляді зобов’язує закон. Із 1 липня 2013 року за її неподання виникає фінансова відповідальність.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Баль: Ми не захищаємо ...
Наступна новина: На Хмельниччині підбито ...

КОМЕНТАРІ