На Івано-Франківщині про підготовку до веснування  і забезпечення  городян  якісною продукцією місцевих сільгоспвиробників

На Івано-Франківщині про підготовку до веснування і забезпечення городян якісною продукцією місцевих сільгоспвиробників

06.04.13 21:06 0 1012
На черговому засіданні робочої групи "Територіальний економічний розвиток" Регіонального комітету з економічних реформ в області йшлося про підготовку до весняно-польових робіт, стан галузі рибництва, використання коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, забезпечення проведення щосуботніх ярмарків.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, який очолює Іван Андріїшин, отримав завдання проводити моніторинг наявного цукру на Городенківському цукровому заводі, «вивчити можливість» забезпечення ним закритих установ області, реалізації в торговій мережі та закупівлі оптовими базами.

Департамент АПК відповідальний за щосуботні весняні ярмарки, що традиційно проводяться, зокрема мають популярність в обласному центрі, в яких беруть участь сільськогосподарські товаровиробники, переробні підприємства, особисті селянські господарства - торгують м'ясом, м’ясопродуктами, яйцями, рибою, овочами, картоплею, яблуками, насіннєвим матеріалом, саджанцями, продукцією Асоціації «Чиста Флора» тощо.

Водночас разом з департаментом АПК головному управлінню Держземагентства в області, яке очолює Володимир Боднарчук, державній сільськогосподарській інспекції в області (Василь Мушинський) доручено «вжити заходів» з використання коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, у повній мірі і за цільовим призначенням, що визначено ст. 209 Земельного Кодексу України.

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області та головне управління ветеринарної медицини відповідальні за ефективне використання ставкового господарства, забезпечення рибою ярмарків «Весна-2013».

Учасниками засідання робочої групи "Територіальний економічний розвиток" Регіонального комітету з економічних реформ були керівники управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області, ДП "Карпатигеодез картографія".

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині на ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ