На Івано-Франківщині працівники служби з надзвичайних ситуацій та педагоги провели спільну семінар-нараду з питань безпеки життєдіяльності

На Івано-Франківщині працівники служби з надзвичайних ситуацій та педагоги провели спільну семінар-нараду з питань безпеки життєдіяльності

06.04.13 16:16 0 820
Питання забезпечення безпеки життя дітей обговорювалося в ході проведення спільної семінар-наради працівників Управління ДСНС в області та вчителів-викладачів предмету «Основи здоров’я» загальноосвітніх навчальних закладів міста Івано-Франківська, яка пройшла на базі загальноосвітньої школи №16.

Учасники заходу обговорили форми і методи проведення масово-роз’яснювальної, профілактичної роботи серед учнівської молоді з питань пропаганди знань правил безпеки життєдіяльності. Також йшлося і про ефективність проведення уроків «Основи здоров’я» за участі фахівців з техногенної та пожежної безпеки, тематичних виховних заходів, які певною мірою впливають на свідоме ставлення дітей до дотримання ними правил безпеки життєдіяльності.

Під час семінар-наради працівники Управління ДСНС в області вручили педагогам для використання в роботі навчальний документальний фільм «Небезпечні знахідки», який створений Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з ініціативи та сприяння ДСНС України. В сюжеті відеоматеріалу йдеться про правила безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Особлива увага учасниками тематичного заходу приділялася діяльності шкільних Дружин юних пожежних. Зокрема, присутні обговорили Положення про Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних.

Підводячи підсумки роботи проведеної семінар-наради працівники служби з надзвичайних ситуацій та педагоги були одностайними у тому, що потрібно використовувати різноманітні форми та методи роботи з учнівською молоддю, щоби не допустити дитячих трагедій. І впершу чергу важливою складовою такої роботи є спільна праця двох відомств.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська ОДА запрошує ...

КОМЕНТАРІ