Львівська область – в лідерах  України за інвестиційною привабливістю

Львівська область – в лідерах України за інвестиційною привабливістю

06.04.13 10:37 0 920
4 квітня  у місті Києві відбулась презентація  результатів вивчення інвестиційної привабливості регіонів, яку проводило Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України.

В основі дослідження використано три компоненти, які мають практичне застосування при прийнятті рішень про інвестування – це визначення інвестиційного потенціалу та інвестиційних ризиків, а також оцінка перешкод та можливостей для інвестиційної діяльності окремо в кожному регіоні

Згідно отриманих даних рейтингу інвестиційної привабливості Львівська область посіла друге місце серед областей України. А до першої п’ятірки увійшли: Харківська область, Донецька область, місто Київ та Дніпропетровська область.

Також в рамках заходу було представлено друге щорічне видання «Інвестиційний атлас України». В Атласі викладено найактуальнішу інформацію щодо потенціалу та інвестиційних можливостей України в цілому та кожного регіону окремо. Видання містить найважливішу для інвестора інформацію – про структуру промисловості області, існуючі інвестиції в цей регіон, найбільші міста, стислий огляд ринку праці та інше.

Представлений рейтинг стане регулярним, що зумовить його цінність як для інвесторів, так і для влади, оскільки рейтинг дозволить чітко зрозуміти, які сфери є найцікавішими і заслуговують особливої уваги з точки зору розвитку регіону загалом.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ