На Львівщині михайло Задорожний провів зустріч з громадою села Долішній Лужок

На Львівщині михайло Задорожний провів зустріч з громадою села Долішній Лужок

06.04.13 17:16 0 1157
Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Михайло Задорожний побував у селі Долішній Лужок на Дрогобиччині, де взяв участь у сесії сільської ради та зустрівся з місцевими депутатами і з активом села. Обласний депутат закликав громаду приєднуватися до участі в акції "Вставай, Україно!", а також розповів про діяльність фракції ВО "Свобода" в обласній раді та, зокрема про свої ініціативи.

Жителі маленького села, так би мовити, на власній шкурі відчувають розрекламоване "покращення". Кажуть, державі байдуже на те, як вони дають собі ради, в якому стані інфраструктура села. У них нема ні нормального Народного дому, ані навіть нормальної сільської ради – туляться всі у одній кімнатці. Ремонту потребує школа, про дороги й говорити годі.

Михайло Задорожний посприяв, аби в 2011 році в з обласного бюджету в Долішній Лужок надійшло 55 тис. грн., а в 2012 році – 20 тис. грн. на ремонт комунальних шляхів. Окрім того, Михайло Задорожний допоміг коштами на ремонт сільської школи, посприяв, аби в село надійшов набір спортінвентарю – сіток, м'ячів, шахів та шашок. А ще надав матеріальну допомогу потребуючим мешканцям села.

Проте зусиллями одного депутата усіх проблем не вирішити. Людям набридли безробіття, безгрошів'я, постійне зведення кінців з кінцями. Вони хочуть єдиного – мати змогу жити достойно на своїй, Богом даній землі. Тож акцію опозиції "Вставай, Україно!" трактують як реальний крок до зміни нинішнього стану речей. Кажуть: інформації про акцію в медіа-просторі доволі мало (воно й не дивно, адже практично усі центральні телеканали України перебувають у приватній власності лояльних до чинної влади олігархів, тож будь-яка інформація, яка стосується дій опозиції, потрапляє під своєрідне "інформаційне сито"), тому такі зустрічі, які проводить депутат-свободівець Михайло Задорожний, дуже потрібні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Тернопільщина: ситуація на ...

КОМЕНТАРІ