У Львові мешканці мікрорайону Рясне-2 висловилися проти ліквідації комунального підприємства "Рясне-403"

У Львові мешканці мікрорайону Рясне-2 висловилися проти ліквідації комунального підприємства "Рясне-403"

06.04.13 13:17 0 1144
4 квітня 2013 року в мікрорайоні Рясне-2 відбулися громадські слухання щодо об'єднання комунальних підприємств "Рясне-403" та "Рясне-402". Участь у слуханнях взяли перший заступник міського голови Львова, голова Шевченківської адміністрації, депутати Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андрій Карбовник, Ігор Сільвестер та Андрій Яворський.

Як повідомив голова постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень Львівської міської ради свободівець Андрій Карбовник, очільники виконавчих органів ЛМР, не порадившись із мешканцями, об'єднали комунальні підприємства "Рясне-403" та "Рясне-402". "Чиновники поінформували, що підставою для реорганізації, а фактично ліквідації ЛКП "Рясне-403" стала начебто його нерентабельність та неефективність. І це попри те, що за підсумком 2012 року цей ЖЕК посів 3 місце за ефективністю господарювання серед усіх львівських комунальних підприємств. Ба більше, при його ліквідації не брали до уваги ні місце розташування мікрорайону "Рясне-2", ні думку його мешканців, ні ставлення до такої "оптимізації" працівників двох ЖЕКів", – зазначив депутат.

За словами свободівця, на засідання комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради прийшли представники організаційного комітету за збереження ЛКП "Рясне-403". "Представники громади продемонстрували нам понад 2 400 підписів мешканців Рясного-2 з 800 квартир проти розформовування цього ЖЕКу. Ми розглянули їхнє звернення і від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" попередньо підготували ухвалу Львівської міськради, яка скасує рішення виконкому щодо ліквідації цього ЖЕКу. На шніх слуханнях городяни висловили своє рішуче "ні!" ліквідації ЛКП "Рясне-403" та виступили з чіткою вимогою відновити його діяльність. У разі, якщо рішення громади виконавчий комітет так і не почує, на найближчій сесії міськради цю "оптимізацію" ми скасуємо", – зазначив Андрій Карбовник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Від Ірану очікують ...

КОМЕНТАРІ