19 квітня – тридцять перша сесія Чернігівської міської ради

19 квітня – тридцять перша сесія Чернігівської міської ради

06.04.13 08:08 0 919
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання тридцять першої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 19 квітня 2013 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про продовження терміну дії Програми реконструкції та ремонту доріг м. Чернігова на 2012 рік, затвердженої рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) до 2013 року.

* Про внесення змін та доповнень до Положення про управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду міської ради.

* Про внесення змін до рішення міської ради від 31 липня 2012 року "Про створення комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян, які мешкають у гуртожитках, та затвердження Положення про комісію" (23 сесія 6 скликання).

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 26 грудня 2012 року "Про міський бюджет на 2013 рік" (28 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (29 сесія, 30 сесія 6 скликання).

* Про здійснення запозичень до міського бюджету міста Чернігова.

* Про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.

* Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

* Про найменування нових вулиць міста.

* Про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою фізичним та юридичним особам в межах м. Чернігова.

* Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання пільги зі сплати земельного податку у 2013 році.

* Про депутатські запити.

* Різне.

На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ