На Тернопільщині 2 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів

На Тернопільщині 2 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів

06.04.13 10:52 0 870
З настанням потепління після затяжних холодів земля викидає в поле зору вибухо-небезпечні предмети.

Так, 04 березня до служби цивільного захисту Шумського району надійшли повідомлення про факти виявлення вибухонебезпечних предметів на території сільськогосподарських угідь Радошівкої та Онишківецької сільських рад.

Зокрема, в селі Радошівка виявлено 4 артилерійських снаряди калібру 76 мм часів Другої світової війни, та в селі Онишківці – 1 артснаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни.

Місця знахідок огороджено, та до приїзду групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, для детального обстеження прилеглих до місць знахідок територій та знешкодження вибухонебезпечних предметів, передано під охорону працівникам міліції.

Шановні громадяни! У разі виявлення підозрілого предмету, огородіть його добре видимим орієнтиром та повідомте про знахідку до служби порятунку за номером «101», вказавши місце знаходження небезпечного предмета. Пам’ятайте: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, стукати чи бити по ньому, розбирати — смертельно небезпечно! Не залишайте без нагляду дітей, пояснюйте їм як треба поводитися у разі виявлення підозрілого предмету!

Пам’ятайте, дотримання цих правил допоможе зберегти здоров’я і життя!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ситуація з весняним ...
Наступна новина: Годинюк тренуватиме команду ...

КОМЕНТАРІ