Тернопільська область: рятувальники проводять моніторинг стану гідротехнічних споруд та водних об’єктів

Тернопільська область: рятувальники проводять моніторинг стану гідротехнічних споруд та водних об’єктів

06.04.13 16:24 0 1127
З метою забезпечення мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском льодоходу, повені та паводків 4 квітня у Кременецькому районі комісією в складі голови відділу надзвичайних ситуацій при Кременецькій райдержадміністрації Медведєва В.О., начальника служби цивільного захисту у Кременецькому району підполковника служби цивільного захисту Сухомлина Б.М., начальника Кременецького міжрайонного управління водного господарства Батьківця Ю.М. та представників органів місцевого самоврядування проведено моніторинг стану гідротехнічних споруд та водних об’єктів на території району. Перевірено технічний стан дамби водойми села Лідихів та шлюзу поблизу села Куликів, проведено замір рівня води в річці Іква, що протікає по території району.

Як повідомив очільник кременецьких рятувальників Богдан Сухомлин, ситуація проходження водопілля в районі перебуває під контролем, загрози руйнації гідроспоруд на Кременеччині не виявлено.

Цього ж дня на Збаражчині працівники служби цивільного захисту Збаразького району виїхали у село Залужжя для заміру рівня води у річці Гнізна. Також вони провели зустріч з місцевим сільським головою Зіновієм Кирилюком, на якій обговорили ряд питань щодо безпечного пропуску весняного водопілля на території населеного пункту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ОДА запрошує ...
Наступна новина: Палкін: "Шахтар" отримає за ...

КОМЕНТАРІ