Біля Тернополя викрито підпільний м’ясопереробний цех

Біля Тернополя викрито підпільний м’ясопереробний цех

06.04.13 18:24 0 1251
Співробітниками податкової міліції Тернопільщини задокументовано факт незаконного виготовлення ковбасних та м’ясних виробів. Про це на брифінгу, що відбувся в приміщенні ДПС у Тернопільській області, розповів заступник начальника управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області Дмитро Пужляков.

Підпільний цех, незаконну діяльність якого організував 37-річний приватний підприємець, діяв поблизу Тернополя. Виробництво продукції здійснювалось у антисанітарних умовах, виготовлена продукція не маркувалась з метою інформування споживачів про її склад та виробника, як це передбачено законом.

Як зазначив Дмитро Пужляков, співробітниками податкової міліції у цеху виявлені та вилучені м’ясні вироби, на яких відсутнє маркування, сировину та обладнання для їх виготовлення на загальну суму понад 200 тис. грн.

Стосовно організатора діяльності підпільного цеху складено протокол за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлено до суду для розгляду.

За порушення порядку провадження господарської діяльності передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 340 до 1700 грн. з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва та сировини.

Крім цього, матеріали по даному факту направлені до міжрайонного управління Державної Санітарно-епідеміологічної служби у Тернопільській області, яким прийнято рішення про вилучення сировини та продукції з обігу та заборону її подальшої реалізації.

Управління податкової міліції

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині під час ...
Наступна новина: Рац не хоче залишати ...

КОМЕНТАРІ