Сплата податків спрощенцями Тернопільщини зросла на 205 відсотків

Сплата податків спрощенцями Тернопільщини зросла на 205 відсотків

06.04.13 19:26 0 1158
За три місяці 2013 року приватні підприємці Тернопільщини самостійно нарахували та сплатили до бюджету 21 млн. грн. єдиного податку. Як зазначив голова ДПС у Тернопільській області Олександр Вітрук, це на 205 відсотків перевищує минулорічні надходження цього податку. Тоді від спрощенців бюджет отримав 10,2 млн. гривень. Переважну більшість цьогорічних надходжень забезпечили підприємці, які працюють на третій групі.

На на спрощеній системі оподаткування працює майже 21 тисяча фізичних осіб-підприємців. Порівняно з відповідним періодом минулого року їх кількість зросла на 10,8 тис. осіб.

Як і раніше, найпопулярнішою серед спрощенців залишається друга група. На ній працюють майже 13 тис. осіб. Першу та третю групу спрощеної системи обрали 4,2 тис. та 3,8 тис. підприємців відповідно.

Нагадаємо, що спрощенці мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді. До того ж за власним рішенням протягом року вони мають змогу змінювати групу або ставку податку.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Істотних ускладнень ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ