Хмельницька область: рятувальники держслужби з надзвичайних ситуацій навчалися надавати невідкладну медичну допомогу

Хмельницька область: рятувальники держслужби з надзвичайних ситуацій навчалися надавати невідкладну медичну допомогу

06.04.13 16:51 0 908
4 квітня на базі навчально-тренувального центру обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф проведено навчання з рятувальниками ДСНС 1 державного пожежно-рятувального загону м. Хмельницький. Такі навчання проводяться 1 раз на 5 років з метою підвищення рівня підготовки рятувальників для якісного та своєчасного надання невідкладної медичної допомоги постраждалим від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Співробітники ДСНС прослухали курс лекцій з надання першої невідкладної допомоги безпосередньо на місці пригоди та при транспортуванні постраждалих до лікувальних закладів.

Крім того, особовий склад відпрацював практичні навички фіксації при переломах, зупинки кровотечі, серцево-легеневої реанімації, а також надання допомоги під час пологів поза межами лікувальних закладів.

За результатами проведених заліків кожний слухач отримає посвідчення про проходження медичної підготовки з питань надання першої медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях І рівня.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ