На Хмельниччині піротехніки ДСНС навчають дітей правильно поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів війни

На Хмельниччині піротехніки ДСНС навчають дітей правильно поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів війни

06.04.13 08:05 0 923
4 квітня до навчально-виховного комплексу №7, що у Хмельницькому, завітали співробітники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. Сапери-рятувальники в доступній формі розповіли дітям про небезпеку, яку несуть у собі боєприпаси часів війни, які не вибухнули, і як діяти у разі їх виявлення. Протягом навчального дня лекцію відвідала 21 навчальна група 3-9 класів.

Передусім, діти були неабияк вражені, переглянувши навчальний відеофільм «Небезпечні знахідки». Вираз їх облич та неприхована зацікавленість вказували на те, що сюжетна лінія фільму допомогла достукатись до свідомості маленьких розбишак – ніколи не торкатись боєприпасів та негайно повідомляти дорослих і викликати рятувальників.

Також, малеча мала нагоду приміряти на себе справжні обладунки сапера, спробувати скористатися спецзасобами пошуку боєприпасів та потримати у руках навчальні боєприпаси.

Керівництво навчального закладу подякувало рятівникам за змістовну лекцію та запевнило, що у подальшому продовжуватимуть співпрацю з підрозділами Держслужби з надзвичайних ситуацій щодо навчання підростаючого покоління жити безпечно.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мхітарян: З "Динамо" ...
Наступна новина: Майже 3 тисячі закарпатців ...

КОМЕНТАРІ