В Івано-Франківську планують спорудити пам’ятник провіднику ОУН Андрію Мельнику

В Івано-Франківську планують спорудити пам’ятник провіднику ОУН Андрію Мельнику

07.04.13 09:10 0 1170
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

Під головування секретаря міської ради Миколи Вітенка відбулось засідання робочої групи з обговорення питання спорудження монументу одному із засновників та провідників ОУН

З ініціативою спорудження пам’ятника Андрію Мельнику в Івано-Франківську до міського голови Віктора Анушкевичуса звернулася громадські організації міста. Реалізувавши таку ідею наше місто має шанс стати першим в Україні в якому будуть пам’ятники трьом засновникам ОУН – Євгену Коновальцю, Степану Бандері та Андрію Мельнику.

Під час засідання робочої групи, 5 квітня 2013 року, присутні обговорили ідею спорудження монументу, місце його можливого розміщення та варіанти макетів самого пам’ятника.

Присутні погодились, що доцільно було б спорудити пам’ятник на вулиці названій іменем Андрія Мельника. Також було розглянуто запропоновані два макети, проте остаточного рішення не прийнято.

Наступними кроками робочої групи буде подання проекту рішення на розгляд виконавчого комітету міської ради, а відтак і оголошення конкурсу. Проте вже можна стверджувати, що Івано-Франківськ об’єднає засновників ОУН.

 .soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівці: Віталій ...
Наступна новина: WBC заборонила Віталію ...

КОМЕНТАРІ