Прикарпатські податківці проводитимуть електронні перевірки

Прикарпатські податківці проводитимуть електронні перевірки

07.04.13 17:37 0 1263
Наразі відповідна ініціатива Міністерства доходів і зборів України обговорюється з бізнесовими структурами, яка дасть можливість скоротити податкові перевірки платників податків.

Водночас, кількість запланованих перевірок в області на ІІ квартал 2013 року уже скорочується на 53,8% (до 6-ти суб’єктів господарювання) у порівнянні з І кварталом поточного року.

За три місяці цього року податківці Івано-Франківщини провели 29 документальних планових перевірок підприємств, за результатами яких донараховано 9,6 млн.грн. Приміром в січні-березні 2012 року проведено 55 таких перевірок.

Скорочення кількості перевірок відбулось завдяки використанню ризикоорієнтованої системи, тобто під перевірки підпадає тільки «ризикова» категорія підприємств. Так само до їх зменшення призведе запровадження системи електронних дистанційних перевірок, а також через об’єднання податкового та митного аудиту. Дані новації дозволять бізнесу приділяти час та увагу своїй основній діяльності, а не спілкуванню з ревізорами.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: ITF Діжон. Васильєва ...
Наступна новина: На Львівщині віктор Шемчук ...

КОМЕНТАРІ