Івано-Франківська область: рятувальники допомагають населенню долати наслідки негоди

Івано-Франківська область: рятувальники допомагають населенню долати наслідки негоди

07.04.13 11:17 0 930
За минулу добу, 5 квітня, працівниками пожежно-рятувальних підрозділів області проведено роботи по наданню допомоги населенню в ліквідації наслідків негоди.

Підрозділами пожежно-рятувальної служби Івано-Франківщини протягом доби відкачено воду з 4 підвальних приміщень, 1 дворогосподарства і 1 криниці, загалом викачано 968 м3 води, розчищено 13 пішохідних містків до дворогосподарств від захаращення та 21 м русел річок.

Також здійснено укріплення 60 погонних метрів дамби р.Свірж в с. Букачівці Рогатинського району, шляхом укладання 400 мішків з піщано-гравійною сумішшю.

Для надання допомоги населенню по відкачуванню води та водовідведення з підтоплених територій було залучено 78 чоловік особового складу служби, 16 одиниць пожежної та спеціальної техніки, 7 човнів та 2 мотопомпи Управління ДСНС в області.

Крім того, біля р. Ворона в Тисменицькому районі організовано чергування 7 спостережувальних постів з числа працівників державної пожежно-рятувальної частини №2 м.Тисмениця, відділення водолазно-рятувальних робіт та гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Працівниками пожежно-рятувальної служби через водні перешкоди перевезено 249 осіб місцевого населення.

Зокрема, 5 квітня рятувальникам довелося надавати допомогу похоронній процесії в с.Підпечари Тисменицького району. Працівники служби з надзвичайних ситуацій за допомогою човна переправили отця Ігоря (місцевого священика) до будинку покійника для проведення похоронної церемонії.

Координацію дій пожежно-рятувальних підрозділів по наданню допомоги населенню у районах області здійснює начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Чернецький В.В.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луческу: "Динамо" ...

КОМЕНТАРІ