Львівщина: безкоштовні навчання з основ підприємницької діяльності для жінок в рамках реалізації проекту «Жінки в підприємництві»

Львівщина: безкоштовні навчання з основ підприємницької діяльності для жінок в рамках реалізації проекту «Жінки в підприємництві»

07.04.13 14:01 0 1831
15-26 квітня 2013 року у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (вул. Весняна, 4) відбудеться 10-ти денний тренінговий курс з основ підприємницької діяльності для жінок, в рамках реалізації Львівською міською радою спільно з БФ «Центр підтримки ініціатив» проекту «Жінки в підприємництві». Навчання для учасників безкоштовне.

Даний тренінговий курс спрямований на підвищення знань і навичок  жінок, які хочуть започаткувати та розвивати власний бізнес і  підприємницьке мислення.

Запрошуємо львів’янок взяти участь у даних тренінгах.

Для участі у тренінгах необхідно до 11 квітня 2013р. надіслати заповнену заяву-анкету (додається) за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики, тел. (032) 297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: bis@city-adm.lviv.ua

Відбір на навчання відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет (до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись).

Даний проект «Жінки в підприємництві» реалізується в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», що здійснюється Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку (КАМР) та Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ).

Заява — анкета

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга (жінки). ...
Наступна новина: На Хмельниччині василь ...

КОМЕНТАРІ