У Львові реалізовується проект «Жінки в підприємництві», реєстрація участі в якому триватиме до 11 квітня 2013

У Львові реалізовується проект «Жінки в підприємництві», реєстрація участі в якому триватиме до 11 квітня 2013

07.04.13 18:35 0 1389
5 квітня 2013 року у Львівській міській раді, відбувся брифінг проекту «Жінки в підприємництві». В рамках реалізації  даного проекту передбачено для кожної групи учасниць:

 — Тренінговий курс з основ підприємницької діяльності, який складається із 10-ти занять;

 — Зустріч з керівницею успішного львівського підприємства (майстер-клас на підприємстві, обмін досвідом);

-  Участь у круглих столах, фокус-групах;

 — Постійна інформаційно-консультаційна підтримка в рамках проекту.

Даним проектом передбачено охопити три групи жінок по 15 осіб. Участь у проекті безкоштовна.

— "На рівні права жінок та чоловіків, які декларує  Конституція України та Закон України «Про забезпечення рівних прав  та можливостей чоловіків і жінок» ще не є гарантом реальної рівноправності та рівних можливостей чоловіків і жінок на ринку праці і в підприємництві. Забезпечити рівні права та можливості жінкам і чоловікам при здійснені підприємницької діяльності мають заходи програм та проектів сприяння розвитку підприємництва на державному та місцевому рівнях. Львівською міською радою  приймаються  і реалізовуються програми, в яких  передбачені заходи і кошти для сприяння  підприємницькій діяльності як чоловікам так і жінкам, проте реалізація у місті суто жіночого проекту, як проект «Жінки в підприємництві», відповідно до потреб жінок-підприємниць, забезпечить підвищення їх суспільної активності та розширить економічні можливості жінок-підприємниць»,— зазначила в.о.начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Перший курс тренінгів відбудеться 15-26 квітня 2013р. у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (м. Львів, вул. Весняна, 4). Для участі в даних навчаннях необхідно до 11 квітня 2013р. надіслати заповнену заяву-анкету, за поданою нижче адресою (заявка-анкета додається).

Відбір на навчання у безкоштовному для учасниць тренінговому-курсі відбуватиметься на конкурсній основі, до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись.

Проект «Жінки в підприємництві» реалізується в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», що здійснюється Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку (КАМР) та Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ).

Контакти: тел. (032) 297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: bis@city-adm.lviv.ua

79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ