На Львівщині готуються до ХХV Міжнародної аграропромислової виставки «Агро-2013»

На Львівщині готуються до ХХV Міжнародної аграропромислової виставки «Агро-2013»

07.04.13 08:36 0 928
5 квітня, під керівництвом першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолича відбулась нарада з питань підготовки до ХХV Міжнародної аграропромислової виставки «Агро-2013», яка відбудеться 22-25 травня у виставковому залі «Експоцентр» в м. Києві.

Зазначимо, що «Агро-2013» є найбільшим загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України, в якому представлено усі галузі сільського господарства, харчової, переробної та рибної промисловості, а також  сільськогосподарського машинобудування.

Як повідомлялось під час наради, цього року рекомендована площа для експозиції Львівської області, ймовірно, становитиме 41 кв. м, на якій буде представлено понад 10 проектів різних типів.

Богдан Матолич наголосив на відповідальності та важливості заходу для області. «Цим представництвом ми маємо можливість не просто задекларувати, а показати прогрес та перспективу розвитку агропромислового бізнесу в регіоні і тим самим зацікавити інші регіони та інвесторів до співпраці», – зазначив він.

За його словами, для успіху виставки агропромислової продукції та сільськогосподарської техніки Львівщини необхідно сформувати комплексну тематику, запропонувати свою унікальну концепцію. «Ми маємо нести дух Європи», – підсумував Б. Матолич.

За результатами наради перший заступник керівника області доручив подати розроблені експозиційні плани, узгодженні з усіма учасниками виставки. Також він розповів, що 25 травня у Львові планується провести Кубок Фермера, сценарій якого уже розробляється, а місце проведення уточнюється. «Виставка Агро-2013 може мати своє продовження та логічне завершення у змагальному процесі Кубка, а найкращим результатом буде спонсорство та дотації», – додав Богдан Матолич.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові встановлять 18 ...
Наступна новина: На Львівщині виставка ...

КОМЕНТАРІ