На Львівщині віктор Шемчук взяв участь у відкритті книжкової виставки з нагоди 85-річчя Лариси Крушельницької

На Львівщині віктор Шемчук взяв участь у відкритті книжкової виставки з нагоди 85-річчя Лариси Крушельницької

07.04.13 17:44 0 928
5 квітня, у Львівській національній науковій бібліотеці ім. В. Стефаника відбулось урочисте відкриття книжково-ілюстративної виставки “Лариса Крушельницька: портрет на тлі епох”, присвяченої 85-річчю  видатної жінки, почесного директора бібліотеки, доктора історичних наук, відомого вченого-археолога, громадської діячки та публіцистки Лариси Крушельницької.

З цієї нагоди у виставковому залі бібліотеки зібралось керівництво області та міста, громадські та культурні діячі, науковці, працівники бібліотеки, а також друзі, рідні та близькі Лариси Крушельницької.

Відвідав виставку та привітав ювілярку й голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук. У вітальному слові він побажав Ларисі Іванівні творчої наснаги на довгі роки, міцного здоров’я, щастя та Божої ласки, а також нагородив її Почесною грамотою облдержадміністрації.

«Скільки би ми не говорили, не дякували Вам за роботу, цих слів все рівно буде недостатньо для того, щоб висловити усі Ваші досягнення», – наголосив керівник області.

Зазначимо також, що книжково-ілюстративна виставка “Лариса Крушельницька: портрет на тлі епох” складається з кількох розділів. У першому експонуються монографічні дослідження, спогади, публіцистика пані Лариси; у другому – книги з особистої бібліотеки з дарчими написами відомих вчених, дослідників, краєзнавців, митців, громадсько-політичних діячів в Україні та діаспорі. Також на виставці представлено відзнаки та нагороди Лариси Крушельницької та світлини з її особистого архіву.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про стан ...

КОМЕНТАРІ