«Мистецький квітень» у Львові

«Мистецький квітень» у Львові

07.04.13 18:15 0 954
Департамент з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації узагальнив культурно-мистецькі події, що відбуватимуться протягом квітня цього року у закладах та установах культури (театри, концертні організації, музеї) та гастрольні заходи.

«Мистецький квітень» може зацікавити цікавими і різноманітними заходами. Зокрема, відбудеться  дві театральні прем’єри.

13, 14 та 18 квітня відбудеться прем’єра опери В.-А.Моцарта  «Чарівна флейта» у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім.С.Крушельницької. Для постановки опери запрошений режисер – заслужений діяч культури Польщі Збігнєв Хшановський.

На сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецької 7 квітня відбудеться прем’єра романтичної оперети «Шаріка» (музика та лібрето Я. Барнича, вірші Ю. Шкрумеляка) у постановці народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Т.Шевченка Федора Стригуна.

5 квітня Львівський музей історії релігії відкриттями виставок та концертом святкує 40-річчя своєї діяльності. Вхід для усіх бажаючих – безкоштовний.

9 квітня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт, присвячений 60-літтю з дня народження видатної американської співачки українського походження Квітки Цісик. У програмі прозвучать українські народні та естрадні пісні з репертуару Квітки Цісик.

Вперше у Львові Дрезденський гобоїст Крістоф Гербет разом із Молодіжним академічним симфонічним оркестром «INSO-ЛЬВІВ» виконає віртуозний концерт для гобоя д’амур.  Захід відбудеться 13 квітня у Львівській обласній філармонії.

Детальну інформацію можна знайти на сторінці  департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: У Луцьку змагалися ...

КОМЕНТАРІ