Тернопіль відвідала делегація вчителів з Лондона

Тернопіль відвідала делегація вчителів з Лондона

07.04.13 17:24 0 1246
Делегація вчителів початкової школи з Лондона (Avenue Primary School) прибула до Тернополя з метою обміну досвідом роботи шкіл, позашкільних закладів, навчання дітей в позаурочний час.

Під час візиту гості відвідали інтегровані уроки у ТСШ № 7 (українська мова з англійською, природознавство-трудове навчання-англійська мова, позакласне читання), гуртки та секції (карате, футбол, шахи, танцювальний, бісероплетіння, хоровий та театральну студію), а також взяли участь у засіданні шкільного євроклубу «Промінь». Делегація подарувала школі № 7 словники, навчально-методичні та роздаткові матеріали і провели майстер-класи в усіх відвіданих закладах.

В рамках візиту англійські педагоги зустрілися з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Під час діалогу обговорювались перспективи подальшого розвитку дружніх стосунків та створення фонду підтримки освітніх закладів м. Тернополя британськими колегами.

Окрім того, іноземці відвідали Тернопільський навчально-виховний комплекс №35, обласний навчально-реабілітаційний центр, Цент дитячої творчості, спеціальну загальноосвітню школу, дошкільний навчальний заклад № 2, дитячо-юнацьку спортивну школу № 1.

З метою поглиблення знань про Україну були проведені краєзнавчі екскурсії по Тернополю та Львову.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: На Львівщині обласні ...

КОМЕНТАРІ