Волинська область: відбувся другий зональний етап змагань дружин юних пожежних

Волинська область: відбувся другий зональний етап змагань дружин юних пожежних

07.04.13 15:05 0 1124
4 квітня у приміщенні будинку культури смт Турійськ відбувся другий зональний етап XIХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

За право боротись на обласних змаганнях приїхали 5 учнівських команд навчальних закладів Любомльського, Локачинського, Турійського, Володимир-Волинського районів та школярі із міста Володимира-Волинського.

У першому конкурсі «Візитка» команди представили свою пожежну дружину. Під час другого конкурсу «Скажемо наше дружнє «Ні!» всім пожежам на землі!» команди демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Особливо сподобався глядачам виступ команди «ANTI FIRE» з Люмомльського району, які продемонстрували свої сюжети з безпеки життя на головному телеканалі країни «FIRE- ТВ», а журі - театральна постановка про роботу рятувальників, які оперативно визволяли зі снігових заметів волинян та їх транспортні засоби. Цікавим також був виступ команди «Жара» з Турійська, де у «Музеї людської безпечності» діти поринули у змістовний екскурс на «Територію безпеки». Третій конкурс розкрив художні таланти учасників у соціальній рекламі – вони представляли власноруч створені плакати на тематику безпеки життєдіяльності.

На урочисту частину нагородження учасників фестивалю на сцену запрошено організаторів дійства – рятувальників, освітян та представників місцевих органів влади, громадських організацій «Молодіжна платформа» та Добровільного пожежного товариства області.

Заступник голови Турійської ОДА Наталія Семенчук подякувала усім учасникам та побажала перемоги у наступних етапах Фестивалю.

На важливості знань безпеки життєдіяльності для формування підростаючого покоління наголосив і член ради правління спілки громадських організацій «Молодіжна платформа» Володимир Бут-Гусаїм.

Колективним рішенням журі фестивалю визначено переможців 2–го зонального етапу XIХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. 1 місце розділили дві команди – «Жара» та «ANTI FIRE».

Управління ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екстра-ліга. "Локомотив" ...
Наступна новина: На Львівщині на р.Вишня ...

КОМЕНТАРІ