Петро Колодій закликає жителів Львівщини проголосувати на проміжних виборах до обласної ради

Петро Колодій закликає жителів Львівщини проголосувати на проміжних виборах до обласної ради

07.04.13 12:27 0 1245
Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій закликає жителів міста Львова та районів Львівщини, на території яких цієї неділі, 7 квітня, обиратимуть депутатів обласної ради, прийти на вибори і взяти участь у голосуванні. Голова обласної ради також звернувся до єпископів церков з проханням нагадати парафіянам про їхній громадянський обов'язок – обрати гідних людей, які відстоюватимуть інтереси громади в найвищому представницькому органі влади Львівщини.

"Хочу нагадати жителям міста Львова, Бродівського, Кам'янка-Бузького, Сколівського, Яворівського, Городоцького районів, що 7 квітня 2013 року на території їхніх районів відбуватимуться проміжні вибори до Львівської обласної ради, - зазначає голова обласної ради. - Як ви вже знаєте, вам належить обрати сімох депутатів, які замінять тих, котрі тепер представляють громаду Львівщини у Верховній Раді України.

Обирати владу – це наше конституційне право і наш обов'язок. Жителі Львівщини розуміють, яке велике значення має місцеве самоврядування, особливо в той час, коли відбувається криза в органах центральної влади. Депутати Львівської обласної ради завжди стояли на захисті інтересів громади, відверто заявляли про свою позицію з приводу рішень центральної влади, у найбільш відповідальні переломні моменти депутати були поруч з громадою.

Вибори до обласної ради – дуже важливі, і не можна нехтувати нагодою обрати саме тих людей, які заслуговують поваги, яким можна довірити представляти інтереси громади. Недавні вибори до Верховної Ради засвідчили, що кожен голос - важливий, і якщо не проголосуєте ви, то хтось проголосує за вас.

Я сподіваюся, що наші краяни, як завжди, візьмуть активну участь у виборах, і віддадуть свої голоси за тих кандидатів, яких вони вважають найдостойнішими".

Петро Колодій також звернувся до єпископів та священиків з проханням під час недільних богослужінь нагадати парафіянам про те, що 7 квітня відбуваються вибори, та закликати їх взяти участь у волевиявленні. "Я також прошу вас молитися за чесні й справедливі вибори до обласної ради", - зазначив Петро Колодій.

Нагадаємо, що в на неділю, 7 квітня 2013 року, призначено проміжні вибори депутатів Львівської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 2 (місто Львів), № 19, 20 (Бродівський район), № 24 (Городоцький район), № 34 (Кам'янка-Бузький район), № 47 (Сколівський район), № 58 (Яворівський район). На офіційному сайті Львівської обласної ради розміщено інформацію, яка стосується проміжних виборів до обласної ради http://oblrada.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3252:promizhni-vibori-deputativ-oblasnoyi-radi&catid=75:the-midterm-elections, зокрема відомості про формування виборчих дільниць в одномандатних виборчих округах, біографії кандидатів у депутати.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ