На вимогу депутатів-свободівців виконавчий комітет Львівської міськради скасував своє рішення про ліквідацію комунального підприємства "Рясне-403"

На вимогу депутатів-свободівців виконавчий комітет Львівської міськради скасував своє рішення про ліквідацію комунального підприємства "Рясне-403"

07.04.13 15:49 0 1087
"У результаті організованого спротиву громади мікрорайону Рясне-2 та депутатів від ВО "Свобода" чиновники на шньому засіданні виконавчого комітету скасували своє рішення про ліквідацію комунального підприємства"Рясне-403"". Про це 5 квітня 2013 року повідомив голова постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень Львівської міської ради свободівець Андрій Карбовник.

За словами Андрія Карбовника, громада продемонструвала, що вона спроможна чинити спротив абсурдним рішенням команди Садового.

"Відповідне рішення є спільним здобутком не тільки мешканців мікрорайону "Рясне-403", але й цілої львівської громади, яка показала, що спроможна самоорганізуватися, зібрати підписи та на громадських слуханнях відстояти свої інтереси. Таким чином мешканці не тільки не допустили свавілля внаслідок абсолютно необґрунтованих рішень з боку чиновників Садового, а й засвідчили зародження сильного осередку громадянського суспільства", – зазначив Андрій Карбовник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ