Луческу:

Луческу: "Динамо" повернулося до футболу, який показувало до Сьоміна"

07.04.13 11:26 0 1444
Київське "Динамо" буде дуже вмотимованим у поєдинку проти лідера чемпіонату - донецького "Шахтаря". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це напередодні заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу, пише офіційний сайт "гірників".

"Ми будемо грати проти дуже сильної команди, максимально вмотивованої. Вони все-таки зараз борються за путівку у Лігу Чемпіонів. Нам потрібно думати, як проти такої команди зіграти, чим ми зараз і займаємося", - сказав він.

"Думаю, що всі гравці цим переймаються. Крім того, ми несемо відповідальність перед публікою, яка напевно заповнить стадіон. Чекаю від своїх футболістів, що всі вони зіграють на найвищому рівні. Впевнений, наш суперник також зробить все можливе, щоб досягти позитивного результату", - додав тренер.

За словами Луческу, "Динамо" з приходом Блохіна повернулося до футболу, який показувало перед ерою Сьоміна.

"Менше контролю м'яча, більше вертикальних передач і швидкий перехід у лінію атаки. Фізично команда виглядає добре, швидко переходить в атаку. "Динамо" намагається діяти за рахунок своїх сильних якостей, серед яких дуже потужні гравці та хороша фізична підготовка команди в цілому", - зауважив він.

"Для "Динамо" це найважливіша гра. З іншого боку, мене цікавить те, у якому стані перебуває наша команда, з яким настроєм ми підійдемо до початку матчу та яку гру покажемо", - підсумував наставник.

Додамо, що матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 7-го квітня на НСК "Олімпійський".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 6)

КОМЕНТАРІ