Вісім тисяч громадян Рівненщини мають цифровий підпис

Вісім тисяч громадян Рівненщини мають цифровий підпис

07.04.13 16:33 0 1092
Понад вісім тисяч електронних ключів видано на Рівненщині з червня минулого року - з початку діяльності відділу реєстрації користувачів, з них 90 відсотків - фізичним особам-підприємцям та громадянам. Лише в березні ключі отримало понад 1,5 тисячі платників податків. Вони можуть скористатися ключами у власній господарській діяльності, а також для подання податкової декларації про майновий стан та доходи в електронному вигляді.

Електронні ключі цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, яке розроблене фахівцями ДПС України надаються безкоштовно. Інформація щодо переліку доходів, які підлягають декларуванню, порядку отримання податкової знижки розміщена у спеціальному банері «Декларування громадянами майнового стану і доходів» офіційного веб-порталу ДПС України (www.sts.gov.ua.).

Платники податків м.Рівного можуть звернутися до відділу реєстрації користувачів при ДПІ у м.Рівному центру сертифікації ключів ДПС України, який знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, контактний тел. (0362)692-627, а жителі районів Дубного та Сарн - до пунктів реєстрації користувачів, які відкриті при податкових інспекціях у цих містах.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині майстер ...
Наступна новина: Чернігів: Депутати ...

КОМЕНТАРІ