Українець «нафарширував» свій Renault контрабандними цигарками та зібрався до Польщі

Українець «нафарширував» свій Renault контрабандними цигарками та зібрався до Польщі

07.04.13 14:32 0 1042
У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, працівники Міністерства доходів і зборів виявили автомобіль «Рено-Лагуна», що належить громадянинові України, у якому той намагався перемістити в Республіку Польща майже 4 тисячі пачок сигарет різних марок. Для цього він вирішив скористатися смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Під час візуального огляду автомобіля виникла підозра щодо наявності у ньому товарів, які підлягають обкладенню податками, або є обмеженими до переміщення через митний кордон України. Автомобіль було спрямовано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Навколо двигуна, між днищем та вихлопною трубою було виявлено цигарки, зашиті металевими листами. Оскільки автомобіль працював на газі, то кмітливий водій вирішив використати і порожнину паливного баку, вклавши у нього сигарети через верхній отвір.

Частина виявлених цигарок була з українськими акцизними марками, а решта – без них. Отже, громадянин намагався перемістити через митний кордон України цигарки з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням тайників та інших засобів, що ускладнюють їх виявлення.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Цигарки та автомобіль, вартість яких буде встановлено додатково, вилучено.



Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Чернівчанам показали ...

КОМЕНТАРІ