З початком весни на Хмельниччині знову «проклюнулися» телефонні шахраї – псевдоподатківці

З початком весни на Хмельниччині знову «проклюнулися» телефонні шахраї – псевдоподатківці

07.04.13 13:18 0 896
Наразі шахраї, піднявшись із свого кількамісячного «сну», знову взялися за своє кримінальне ремесло. При цьому зловмисники «засвітили» номер мобільного телефону 093-480-08-12.

Цього разу їм закортіло поживитися за рахунок трудівників бізнесової ниви у Городку та Волочиську. Вдаючи із себе керівників податкових органів, вони надзвонюють місцевим підприємцям, вимагаючи, аби ті оплатили їм чи то «офісні послуги» чи то бенкет у ресторані.

Минулого року прес-служба Державної податкової служби краю вже повідомляла про випадки шахрайства, здійснюваного за допомогою мобільного телефону. Його жертвами стали або ж мало не стали підприємці, у яких невідомі особи по телефону, представляючись керівниками податкових інспекцій, або ж посадовцями з області, намагалися видурити гроші.

До того ж «телефонні» дурисвіти обережні: довго в одному районі не «працюють», швидко переключаються на інший.

В усякому разі податкова служба Хмельниччини настійно радить усім, до кого вийдуть «на зв‘язок» телефонні шахраї з різного роду проханнями, не піддаватися на їх «пропозиції» і адекватно поставитись до такого роду дій, за які передбачена кримінальна відповідальність. А також невідкладно повідомити про це у правоохоронні органи.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ