У Луцьку змагалися волейболісти

У Луцьку змагалися волейболісти

07.04.13 18:16 0 1280
В спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся фінальний тур другого відкритого чемпіонату Луцька з волейболу.

Уже другий рік поспіль у нашому місті збираються любителі волейболу, аби позмагатися за Кубок міського голови. Чемпіонат організовано за, так званою, «круговою» системою, а у фінальному турі зустрілися десять команд, п'ять з яких представляли Луцьк. Поєдинки учасників були безкомпромісними, запеклими та до останньої хвилини важко було назвати лідера. І тільки в останній виснажливій грі - між волейболістами клубу «СКФ-Україна» та командою «Альтранс» визначився переможець: з рахунком 3:0 золоті медалі та Кубок вибороли гравці «Альтрансу». Нагороди переможці та призери змагань отримали з рук першого заступника міського голови Святослава Кравчука та голови комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради Володимира Тонконога.

На думку міського голови Миколи Романюка, який вболівав за луцькі команди, це добре, що у нашому місті відбуваються такі чемпіонати, бо чоловічий волейбол у Луцьку, на жаль, занепадає. Очевидно, вважає він, настав час брати приклад з жіночої волейбольної команди Волині, залучати якнайбільше молоді до занять цим видом спорту, а міська влада буде всіляко цьому сприяти.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Мистецький квітень» у ...
Наступна новина: В ООН закликали США закрити ...

КОМЕНТАРІ