Інформація про стан розвитку весняної повені на території Львівської області

Інформація про стан розвитку весняної повені на території Львівської області

07.04.13 17:53 0 905
Протягом 5 квітня силами підрозділів ДСНС України у м. Великі Мости та с. Сілець за допомогою мішків з піском укріплено 275 м дамб, укладено 437 мішків з піском. У с. Межиріччя за допомогою мішків від води захищено 11 житлових будинків.

На х. Старе Городище та м. Великі Мости для мешканців будинків, до яких ускладнений рух легкового автотранспорту, силами ДСНС України за допомогою човнів здійснювався підвіз продуктів харчування та води, перевезено 47 осіб (в числі яких місцеві мешканці, соціальні працівники, депутати селищних рад та журналісти). Проведено відкачку ґрунтових вод із підвалів 36 житлових будинків та 2 шкіл загальним об’ємом 3459 м3.

З метою забезпечення швидкого та ефективного реагування при можливому ускладнені ситуації в м. Великі Мости, с. Городищі, Нові Городищі та Сілець Сокальського району, силами ГУ ДСНС України організоване цілодобове чергування особового складу, техніки, плавзасобів та засобів малої механізації.

Всього протягом доби від підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області залучено 74 чол. та 32 од. техніки.

Загалом, впродовж 2-6 квітня підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області закладено близько 1217 мішків піщано-глиняної суміші для укріплення дамб, берегів річок та будинків; частково проведено розчистку підмостових отворів від уламків криги, гілок дерев та сміття в с. Межиріччя; організовано завезення та 155 м3 породи для запобігання затоплення дороги в м. Великі Мости та житлових будинків в с. Межиріччя та с. Сілець; здійснено відкачку ґрунтових вод з підвалів 39 житлових будинків, підвалів 2 шкіл, 17 присадибних ділянок та 1 підприємства (відкачано 6399 м3 води).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: міжнародна ...

КОМЕНТАРІ